Stålmøbler – Specialproducerede stålmøbler

Flotte, unikke stålmøbler kan sætte et spændende præg på ethvert rum, og har du designet nogle nye modeller, som vil løfte design af stålmøbler til nye højder, kan vi tilbyde en kvalitets- og serviceorienteret samarbejdspartner. Jm Rør A/S er, med andre ord, en ordreproducerende virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af stålmøbler, butiksinventar og andre komplekse opgaver.

Vi designer ikke selv stålmøbler, men vi tilbyder at spille en rolle i produktudviklingsfasen, da vi også har fremstillet prototyper for et væld af kunder i ind- og udland. Vores team består af kvalificerede folk, som har stor erfaring med produktion af stålmøbler, samtidig med at stor service og en fantastisk kvalitet altid har været kerneværdier, som vi har efterlevet hos Jm Rør A/S.

Stålmøbler: kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Hvis du har et ønske om at finde de billigste priser på markedet, er Jm Rør A/S ikke det rette valg. Kvaliteten er ofte en afspejling af prisen, og hos Jm Rør A/S er vores produktion af stålmøbler synonym med kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – vi går, med andre ord, aldrig på kompromis med kvalitet. Det værdsætter vores kunder, og derfor er vi en attraktiv samarbejdspartner. Se mere her: stålmøbler.

Jm Rør A/S gjorde sin entré i branchen for mere end 30 år siden, og de sidste mange år har vi hjulpet kunder i ind- og udland med produktion af stålmøbler, hvor kvalitet og design er kombineret på bedste vis. Vi udfører dog også et væld af andre produktionsopgaver, men det kan du læse mere om her på siderne

Læs mere om:
Robotsvejsning || Bukning af rør || Smedearbejde || Valsning af rør

Kontakt os

Sender