Butiksinventar – specialdesignet og unikt butiksinventar

Den rette kombination af et spændende produktudvalg og flot butiksinventar kan have en indvirkning på omsætningen, da attraktive butikslokaler er et unikt blikfang, der har en fantastisk evne til at trække flere kunder til. Butiksinventar i fremragende kvalitet er, med andre ord, en nødvendighed for butikker, som ikke er tilfreds med de nuværende salgstal, hvorfor de indvendige facader skal optimeres.

Detailhandlen oplever svære tider i disse år, og der er brug for en smule ekstra for at skille sig ud, og her har Jm Rør A/S løsningen til leverandører af butiksinventar, som ikke vil hvile på laurbærerne – hos den fynske specialist i produktion af butiksinventar, finder du altid en service- og kvalitetsorienteret samarbejdspartner. Og Jm Rør A/S udfører også specialopgaver, såfremt der er et ønske herom.

Butiksinventar i stål eller metal

Jm Rør A/S har mere end 30 års erfaring med produktion af stålmøbler, og den fynske virksomhed er også leveringsdygtig i andre former for metalkonstruktioner – og produktkvaliteten kan der ikke sættes en finger på. Derfor er butiksinventar fra Jm Rør A/S en attraktiv løsning for mange producenter, da det specialproducerede butiksinventar kan leveres i alskens design, så mulighederne er mange: se mere her.

Hos Jm Rør A/S er du også garanteret det rette match mellem pris, kvalitet og design, og er du på udkig efter et uforpligtende tilbud på produktion af butiksinventar, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Ingen opgave er for stor eller lille, og hos Jm Rør A/S værdsættes alle kunder. Læs mere her: butiksinventar.

Læs mere om:
Bukning af rør  || Rørvalsning || Lodning || Stålmøbler

Kontakt os

Sender