Valsning af rør – vi er specialister i valsning af rør

Jm Rør A/S er en fynsk specialist i valsning af rør, rørbukning, lodning, smedearbejde, svejsning, produktion af stålmøbler og butiksinventar, og vi kan tilbyde nye kunder mere end 30 års erfaring med branchen. Vi er en kvalitetsbevidst leverandør af produktionsløsninger, som udfører alle former for opgaver, og vi kombinerer stor kvalitet med konkurrencedygtige priser på alle løsninger, herunder valsning af rør.

Da vi er i besiddelse af en moderne maskinpark og en stab af dygtige medarbejdere, er vi altid garant for valsning af rør, som skaber et flot og unikt resultat. Og vi udfører valsning af rør på et væld af emner og profiler, samtidig med at vi tilbyder at udføre meget komplekse og krævende opgaver. Derfor kan du altid kontakte Jm Rør A/S, når du skal have udført valsning af rør og søger et godt, uforpligtende tilbud.

Valsning af rør: stor kvalitet er en garanti

Evnen til at tilbyde konkurrencedygtige priser har ikke haft en indvirkning på arbejdets kvalitet, og derfor er vi en attraktiv leverandør af produktionsløsninger, herunder valsning af rør, og vores kundeportefølje tæller virksomheder i ind- og udland – og har du brug for at få løst specialopgaver, kan vi også klare det. Du kan læse mere om vores valsning af rør, her på siderne

Jm Rør A/S er altid en attraktiv samarbejdspartner, og tager du kontakt til os, finder vi sammen en løsning, som matcher dine krav og behov til UG – uanset om du skal have udført valsning af rør eller produceret stålmøbler. Læs mere her: valsning af rør.

Læs mere om:
Svejsning rustfrit stål || Butiksinventar || Rørbukning || Rørvalsning

Kontakt os

Sender