Rørvalsning – Rørvalsning af profiler på CNC-maskiner

Rørvalsning af profiler er en kompleks opgave, hvor unikke kompetencer og moderne CNC-maskiner er et krav for at sikre et optimalt resultat – og hos den fynske specialist i rørvalsning, Jm Rør A/S, går du aldrig forgæves, når du søger en service- og kvalitetsorienteret samarbejdspartner. Jm Rør A/S har, med andre ord, stor erfaring med rørvalsning af komplekse profiler, uanset om der er tale om små eller store opgaver.

Det er de færreste danske virksomheder, der kan matche prisniveauet på rørvalsning hos vores østeuropæiske og asiatiske konkurrenter, men danske virksomheder opvejer de højere priser med en kvalitetssikring, som få lande kan konkurrere med – og Jm Rør A/S er ingen undtagelse. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til den fynske specialist i rørvalsning, når du har en opgave, som skal løses til UG.

Rørvalsning af stålrør

En stor del af arbejdsopgaverne hos Jm Rør A/S har at gøre med rørvalsning af stålrør, og personalet hos den fynske virksomhed er beriget med unikke færdigheder på dette område – såvel som en stor fokus på at levere kvalitet hver eneste gang. Men de daglige opgaver byder på mere end rørvalsning, og derfor er Jm Rør A/S også det rette valg, når du skal have løst andre komplekse produktionsopgaver: se mere her.

Jm Rør A/S er, med andre ord, en dansk virksomhed med speciale i rørvalsning, rørbukning, lodning, smedearbejde, robotsvejsning, pladearbejde, koning af rør, produktion af stålmøbler og meget mere. Derudover kan du også få løst specialopgaver, og ingen opgave er for stor eller lille.

Læs mere om:
Lodning || Stålmøbler || Robotsvejsning || Bukning af rør

Kontakt os

Sender