Rørbukning – dansk specialist i rørbukning

Det kan ikke betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest, da det kan have en stor effekt på produkternes kvalitet, design og udformning – og intet har ændret sig, når emnet falder på rørbukning. Lappeløsninger koster kun på bundlinjen i det lange løb, selv om det indledningsvist er den billigste løsning. Derfor skal du kontakte Jm Rør A/S, som er en dansk specialist i rørbukning, når opgaven skal klares til UG.

Jm Rør A/S er en dansk virksomhed med base på Fyn, som har specialiseret sig i rørbukning de sidste 30 år, og det kan ses på de flotte emner og produkter, som forlader produktionslokalerne. Kvalitet er, med andre ord, ikke noget, man stræber efter at opnå – det er en garanti. Derfor tæller kundeporteføljen hos den fynske virksomhed også kunder i ind- og udland med behov for rørbukning og andre produktionsopgaver.

Rørbukning på moderne CNC-maskiner

Rørbukning af emner foretages på moderne CNC-maskiner, som kan udføre store såvel som små opgaver med stor præcision, og derfor er ingen opgave for stor eller lille for Jm Rør A/S. Derudover tilbyder Jm Rør A/S også valsning af stålrør, robotsvejsning, automatsvejsning, pladearbejde, lodning, fremstilling af møbler og butiksinventar samt andre specialopgaver. Du kan læse mere her: rørbukning.

En af spidskompetencerne hos Jm Rør A/S er dog rørbukning, og den fynske specialist er din garanti for, at opgaven udføres ordentligt. Du skal, med andre ord, ikke spilde tiden på mere research, for Jm Rør A/S er en attraktiv samarbejdspartner.

Læs mere om:
Rørvalsning || Lodning || Stålmøbler || Robotsvejsning

Kontakt os

Sender